Familieviering

27 september 2024 | Rubriek

Thema: Ik voel me rijk

In de Nicolaaskerk in Denekamp gaan we op zondag 13 oktober weer verder met de tweede familieviering van dit seizoen. Het thema is: Ik voel me rijk.

Sommige mensen lijken alles te hebben wat hun hartje begeert. Genoeg kleren, een leuk huis en genoeg geld om te doen waar ze zin in hebben. En dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar word je van al dat bezit automatisch gelukkig? Om echt gelukkig te zijn is meer nodig dat geld en rijkdom, zegt Jezus. Rijkdom en bezit geeft je ook zorgen en hierdoor kun je je zo vastzitten aan jouw bezit, zodat je er niet meer los van kan komen. Wanneer je alles durft los te laten wat je bezit en te gaan delen met andere mensen, dan pas vind je het echt geluk. Wij nodigen u uit om met uw kinderen naar deze viering te komen, om samen te ontdekken hoe moeilijk dat is en wat wij echt nodig hebben om gelukkig te zijn.

De Eucharistieviering, waarin het kinderkoor zingt, begint om 10.30 uur, en na afloop is er de mogelijkheid elkaar te ontmoeten en bij te praten onder het genot van een kopje koffie, thee of een glas ranja. Allen van harte welkom op 13 oktober, a.s.. ‘

De volgende familieviering is op zondag 10 november. Deze viering draagt een diaconaal thema: Wat kost het jou werkelijk!

Het pastoresteam Lumen Christi