Caritas biedt cliënten Voedselbank pakket persoonlijke verzorging aan

23 januari 2024 | Rubriek

Evenals voorgaande jaren hebben de Caritasbesturen van de parochies Lumen Christi, Maria Vlucht en Plechelmus gezamenlijk een pakket met verzorgingsproducten beschikbaar gesteld voor de cliënten van de Voedselbank.

Caritas Lumen Christi stelt daarnaast een aantal extra pakketten beschikbaar aan mensen die niet in aanmerking komen voor de Voedselbank, maar die zo’n pakket wel goed kunnen gebruiken. Het pakket bestaat uit wasmiddel, wasverzachter, shampoo, douchegel, tandpasta, tandenborstels, toiletpapier, deodorant en handgel.  De pakketten zijn ingepakt door cliënten van Dagbestedingsproject SamenWerk Tubbergen Aveleijn. De Voedselbank, die de uitgifte voor haar rekening neemt, is erg blij met dit gebaar van Caritas. Het gaat om artikelen, die bijna nooit in het pakket van de Voedselbank zitten, maar die dagelijks worden gebruikt door de diverse huishoudens.

Op deze manier hoopt Caritas de decembermaand iets draaglijker te maken, doordat in elk geval de kosten voor deze artikelen bespaard worden.

https://www.glimlachtwente.nl/glimlachtwente/algemeen/caritas-biedt-clienten-voedselbank-pakket-persoonlijke-verzorging-aan-1