Popkoor Viventi gaat, samen met u, op zoek naar de stilte.

11 december 2023 | Tilligte

We gaan richting Kerst 2023. Popkoor Viventi is al maanden bezig met de voorbereidingen voor hun kerstconcert. Dit jaar willen ze echter iets anders doen dan normaal. In plaats van alleen maar vrolijke kerstliedjes te zingen, willen ze ook de rust en de stilte van de kerstperiode benadrukken. Ze hebben besloten om het concert te openen met een lied dat geschreven is om de stilte te omarmen. Het lied begint met een zachte, rustige melodie die de luisteraars meteen in de kerstsfeer brengt. Gedurende het concert wordt het verhaal van de geboorte van Jezus verteld met een vertaling naar het heden. Dit wordt afgewisseld met verschillende (kerst)liederen. Popkoor Viventi, op zoek naar de stilte, geeft u de gemoedsrust die de kerstperiode met zich meebrengt. Een moment van rust en bezinning over het verleden en heden.

U wordt uitgenodigd op:

  • Woensdag 20 december 2023 om 19.00 uur in de Simon en Judaskerk in Reutum
  • Zaterdag 23 december 2023 om 16.30 uur in de Kloosterkapel te Noord Deurningen

Bij de uitgang bestaat de mogelijkheid voor een vrije gift. Deze gift zal deels gebruikt worden voor het goede doel “Oog voor een ander – wie zet u met Kerst in het Licht”. Om dit doel nog verder te ondersteunen zijn er na afloop mooie kaarsen te koop (€ 2,50p/st) waarvan de opbrengst ook deels ten goede komt van het goede doel.

Kerst is een tijd van liefde, saamhorigheid en het tonen van medeleven voor anderen. “Kerst voor iedereen – Oog voor een ander – Wie zet u in het licht?” is een mooie boodschap die de kern van de kerstgedachte weergeeft. Tijdens de kerstperiode worden veel mensen geïnspireerd om vrijgevigheid te tonen en een ander te ondersteunen. Toon uw vrijgevigheid door het goede doel te steunen.